Προσαρμόστε τις Προτιμήσεις Συναίνεσης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας βοηθήσουμε να περιηγηθείτε αποτελεσματικά και να εκτελείτε ορισμένες λειτουργίες. Θα βρείτε λεπτομερείς πληροφορίες για όλα τα cookies σε κάθε κατηγορία συναίνεσης παρακάτω.

Τα cookies που κατηγοριοποιούνται ως "Απαραίτητα" αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας καθώς είναι απαραίτητα για την ενεργοποίηση των βασικών λειτουργιών του ιστότοπου.... 

Always Active

Απαιτούνται απαραίτητα cookies για την ενεργοποίηση των βασικών λειτουργιών αυτού του ιστότοπου, όπως η παροχή ασφαλούς σύνδεσης ή η προσαρμογή των προτιμήσεων συναίνεσης. Αυτά τα cookies δεν αποθηκεύουν προσωπικά αναγνωρίσιμα δεδομένα.

No cookies to display.

Τα λειτουργικά cookies βοηθούν στην εκτέλεση ορισμένων λειτουργιών, όπως η κοινή χρήση του περιεχομένου του ιστότοπου σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η συλλογή σχολίων και άλλες λειτουργίες τρίτων.

No cookies to display.

Τα αναλυτικά cookies χρησιμοποιούνται για την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι επισκέπτες αλληλεπιδρούν με τον ιστότοπο. Αυτά τα cookies βοηθούν στην παροχή πληροφοριών σχετικά με μετρήσεις όπως ο αριθμός των επισκεπτών, το ποσοστό εγκατάλειψης, η πηγή επισκεψιμότητας κλπ. 

No cookies to display.

Τα cookie απόδοσης χρησιμοποιούνται για την κατανόηση και την ανάλυση των βασικών δεικτών απόδοσης του ιστότοπου, γεγονός που βοηθά στην παροχή καλύτερης εμπειρίας χρήστη για τους επισκέπτες.

No cookies to display.

Τα cookie διαφήμισης χρησιμοποιούνται για την παροχή στους επισκέπτες προσαρμοσμένες διαφημίσεις με βάση τις σελίδες που επισκεφτήκατε προηγουμένως και για την ανάλυση της αποτελεσματικότητας των διαφημιστικών καμπανιών.

No cookies to display.

Κρήτη – Άγιος Νικόλαος

Στο πλαίσιο του Διαπεριφερειακού Σχεδίου Συνεργασίας «Θαλάσσιο Περιβάλλον, Παράκτιες Απειλές και Αλιεία» διοργανώθηκε στις 28/09/2023, στο καφενείο Adeste, Minos Beach Art Hotel στον Άγιο Νικόλαο, εκδήλωση με τίτλο «Γαστρονομική εμπειρία: το μαγείρεμα βρώσιμων ξενικών ειδών», με σκοπό την ευαισθητοποίηση των επαγγελματιών αλιέων, ιχθυοπωλείων, εστιατορίων και ξενοδοχείων της ΠΕ Λασιθίου σχετικά με τα βρώσιμα ξενικά είδη της περιοχής και συγκεκριμένα τα λεοντόψαρα και τα μπλε καβούρια.
Διακεκριμένοι σεφ παρουσίασαν τις δικές τους προτάσεις συνδυάζοντας την υψηλή γαστρονομία με την παραδοσιακή κρητική κουζίνα, τις απαιτήσεις για υγιεινή διατροφή και την εξαιρετική διατροφική αξία βρώσιμων ξενικών ειδών.